Bejelentésingatlanhalozat.
7-800 Veszprém megyei eladó ingatan

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
7-800 Veszprém megyei ingatlan

A Kerepesi Ingatlan Bt, Ingatlanközvetítő Hálózat néven, 1999 óta foglalkozik ingatlanok értékesítésével és értékbecsléssel Veszprém megyében.


Miért érdemes ingatlanközvetítőt megbíznia az ingatlana értékesítésével?

Mert az ingatlanközvetítőknél az eladás során a következő szolgáltatásokat veheti igénybe, amiknek az árát a közvetítési díj tartalmazza:
• Ingatlan értékbecslés, mely biztosítja, hogy ne adja el olcsóbban ingatlanát, mint amennyit kaphatna érte, vagy ne hirdesse feleslegesen akár évekig, irreális áron. Az ingatlanközvetítők tudják a legpontosabban meghatározni egy ingatlan jelen piaci értékét.
• Internetes hirdetés: Az ingatlanközvetítő lefényképezi az ingatlanát, és olyan hirdetést fogalmaz meg, ami segít szimpatikussá tenni az Ön ingatlanát a vásárlók szemében. Ingatlana felkerül a vásárlók által legtöbbet látogatott helyi és országos ingatlanos honlapokra, az ingatlanközvetítő költségén. Az ingatlanközvetítők ismerik azokat az oldalakat, amelyek ugyan nem olcsók, de az ingatlant vásárlók legtöbbet néznek.
• Nyomtatott sajtóban hirdetés: Ingatlanát olyan újságokban hirdetik, amelyek már beváltak, és a leghatékonyabbak az ingatlanhirdetés területén. Szintén az ingatlanközvetítő költségén.
• A lehetséges vásárló leinformálása: Mielőtt kimegy Önhöz az érdeklődő, az ingatlanközvetítő felméri, hogy van-e lehetősége megvenni az Ön ingatlanát. Például nem számít-e olyan nagy összegű hitelre, amire biztosan nemet mondd a bank, vagy nem akar-e irreális áron kínált ingatlan vételárából vásárolni, aminek az eladására nincs esély. Így időt, fáradtságot takarít meg Önnek a közvetítő, nem is beszélve egy ilyen ügyféllel történt szerződéskötés anyagi következményeiről, ami hosszú időre visszavetheti az ingatlan értékesítését.
• Ha aggódik a saját, vagy ingatlana biztonságáért: Ha Ön nem szeretné egyedül fogadni a vevőt, az ingatlanközvetítő biztosítja, hogy mindig kísérje az érdeklődőket az Ön által választott ingatlanos szakember.
• Ha szeretné megőrizni az irányítást: Ha maga szeretne időpontot egyeztetni a vevővel, és bemutatni az ingatlant, erre is van lehetőség.
• Jogi segítség, veszélyek, buktatók az eladáskor: Szakszerű jogi segítségnyújtást biztosít az ingatlanközvetítő már a vásárlóval történő egyezkedés alatt is. Nem kis értékről van szó, sokszor egy élet munkájának gyümölcséről, ne kockáztasson. Bízza szakemberre! Az sem mindegy, hogy milyen ügyvédet választ. Barát, ismerős ingyen megcsinálja a szerződését? Ezen már sokan sokkal többet veszítettek, mint amennyit megtakarítottak. Az ingatlanközvetítőkkel dolgozó ügyvédek azok, akik igazán jártasak az adásvételi szerződések írásában, ráadásul a közvetítővel együttműködve nagyon kedvező áron vállalják az adásvételi szerződés elkészítését.
• Ingatlanmaffia: a gyakorlott ingatlanközvetítők már tudják, hogy mire kell figyelni ahhoz, hogy ne kerülhessen az ingatlanmaffia áldozatai közé. Pl.: nem adjuk át az ingatlan tulajdonjogát, nem adunk kulcsot sem, amíg meg nem kaptuk a teljes vételárat! Ezt mindenkinek tudni kell, de még számtalan apróság van, amit szükséges tudni ahhoz, hogy ne tudjanak becsapni bennünket.
• Költségek: Az ingatlanközvetítés nem olcsó, mégis megéri, mivel az ingatlanát sokkal több potenciális vevő megnézi, és jóval nagyobb az esélye a tisztességes áron való eladásra, mintha maga hirdetne. Ráadásul itt nem is kockáztat, nem kell fölöslegesen költenie hirdetésekre, mert az ingatlanközvetítőnek csak az eladás után kell fizetnie, és csak akkor, ha ingatlanát az ingatlanközvetítő adta el. Általában az első pénzmozgásból, vagyis előleg-foglaló átadásakor jár a közvetítési díj. Ha esetleg az ingatlanközvetítő nem tudja eladni az Ön ingatlanát, minden munkája és költsége Önnek ingyen volt. Az ingatlanközvetítő csak a sikeres munka után számít fel díjat!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!